Nieuws uitgelicht
Nieuwsoverzicht
26 september 2018
XXL, nu ook groots in HPL - Trespa platen

HPL platen staan ook wel bekend als Trespa, Volkern, High Pressure Laminate platen, Milyt, Cera, Resopal, Vikures en Compact platen. In alle gevallen gaat het om platen die zijn gemaakt van, onder zeer hoge druk, geperste houtpulp, vermengd met een fenolhars. De platen zijn hierdoor buitengewoon sterk en stijf en zeer bestand tegen breken en buigen.

De toplaag is gemaakt van melaminehars, wat de hardste synthetische gemaakte organische stof is die er bestaat. Deze toplaag heeft een zeer hoge moleculaire dichtheid, waardoor vuil zich niet eenvoudig aan de plaat hecht. Bovendien is deze laag kleurecht en ongevoelig voor weersinvloeden, vocht en grote temperatuurverschillen. De toplaag bevindt zich aan beide zijden van de plaat en heeft een zeer hoge kras- en slijtvastheid.

Door de bijzondere eigenschappen zoals hiervoor genoemd wordt HPL veel gebruikt voor buitentoepassingen, in situaties die vandalismebestendig moeten zijn en daar waar een duurzame en krasbestendige plaat gewenst is. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt toepassingen waarvoor HPL veel wordt gebruikt:

Wandpanelen, gevelplaten, dakranden, plafonds, deuren, scheidingswanden, schuttingen, trappen, meubels, decoratie, luifels, vensterbanken, werkbladen, keukenbladen, spatwanden, wegbewijzering, displays, kleedcabines, balkonbalustrades, speeltoestellen, carports, dakkapellen, straatmeubilair, bebording en nog veel meer.

Voor meer informatie over onze HPL platen, klikt u op deze link.

Meer nieuws
Uw badkamer, praktisch, hygiënisch en superstrak

Het toepassen van kunststof platen in natte ruimtes als badkamers, keukens, toiletten en douches is vaak goedkoper, hygiënischer, praktischer en mooier dan het gebruik van alternatieve wandbekleding als tegels en stucwerk. De waterbestendige panelen zijn snel en eenvoudig aan te brengen en zorgen voor een (vrijwel) naadloze bekleding van uw muren en plafond. Door het ontbreken van tegelvoegen, is het onderhoud van uw badruimte vele malen eenvoudiger en heeft u geen last meer van schimmels en bacteriën.

Lees verder
Vaker Genieten van Buiten

Met een serre of overkapping verlengt u het woongenot in en rondom uw huis. Als een beetje handig bent kunt u tegen een kleine investering vrij eenvoudig zelf een overkapping of aanbouw timmeren. Omdat u er natuurlijk zeker van wilt zijn dat een stevige hagelbui uw dak niet beschadigt en u jarenlang plezier aan uw overkapping beleeft, kiest u natuurlijk voor een dak van Polycarbonaat kanaalplaten.

Lees verder
XXL Stunt ruimt op met kortingen tot 60%!

XXL Stunt gaat haar assortiment aanpassen en stopt met de verkoop van Druk PVC, Plexiglas buizen, Tuinmaterialen en Vijverbenodigdheden. Het assortiment Afvoer PVC en Drainage wordt aangepast. Tijdens de uitverkoop van de producten die uit het programma gaan profiteert u, zolang de voorraad strekt, van kortingen tot wel 60%! Zoals u weet hanteert XXL Stunt de scherpste prijzen in de markt. Tijdens de uitverkoop gaan we nog eens tot 60% onderdoor. Een goed moment dus om NU de materialen voor uw volgende tuin- of vijverklus aan te schaffen en te profiteren van een enorm voordeel.

Lees verder
verzending
Gratis verzending bij besteding vanaf 300 euro!

retour
14 dagen retourneren!

garantie
5 jaar garantie!

laagsteprijs
Laagste prijsgarantie!