Nieuws uitgelicht
Nieuwsoverzicht
2 mei 2018
Vaker Genieten van Buiten

Met een serre of overkapping verlengt u het woongenot in en rondom uw huis. Als u een beetje handig bent kunt u tegen een kleine investering vrij eenvoudig zelf een overkapping of aanbouw timmeren. Omdat u er natuurlijk zeker van wilt zijn dat een stevige hagelbui uw dak niet beschadigt en u jarenlang plezier aan uw overkapping beleeft, kiest u natuurlijk voor een dak van Polycarbonaat kanaalplaten.

XXL Stunt heeft haar assortiment uitgebreid met Polycarbonaat kanaalplaten. De zeer gunstig geprijsde en hoogwaardige 16 mm dikke X-Wall platen worden in 4 standaard maten uit voorraad geleverd. De 16 mm dikke Tripple-Wall en 10 mm dikke Four-Wall platen worden tot een lengte van 13 meter volledig op de door u gewenste maat gezaagd. Om de platen te bevestigen heeft XXL Stunt een breed assortiment met profielen en koppelstukken beschikbaar.

Voor meer informatie over de nieuwe XXL Polycarbonaat Platen klikt u op deze link.

Meer nieuws
Uw badkamer, praktisch, hygiënisch en superstrak

Het toepassen van kunststof platen in natte ruimtes als badkamers, keukens, toiletten en douches is vaak goedkoper, hygiënischer, praktischer en mooier dan het gebruik van alternatieve wandbekleding als tegels en stucwerk. De waterbestendige panelen zijn snel en eenvoudig aan te brengen en zorgen voor een (vrijwel) naadloze bekleding van uw muren en plafond. Door het ontbreken van tegelvoegen, is het onderhoud van uw badruimte vele malen eenvoudiger en heeft u geen last meer van schimmels en bacteriën.

Lees verder
XXL Stunt ruimt op met kortingen tot 60%!

XXL Stunt gaat haar assortiment aanpassen en stopt met de verkoop van Druk PVC, Plexiglas buizen, Tuinmaterialen en Vijverbenodigdheden. Het assortiment Afvoer PVC en Drainage wordt aangepast. Tijdens de uitverkoop van de producten die uit het programma gaan profiteert u, zolang de voorraad strekt, van kortingen tot wel 60%! Zoals u weet hanteert XXL Stunt de scherpste prijzen in de markt. Tijdens de uitverkoop gaan we nog eens tot 60% onderdoor. Een goed moment dus om NU de materialen voor uw volgende tuin- of vijverklus aan te schaffen en te profiteren van een enorm voordeel.

Lees verder
XXL, nu ook groots in HPL - Trespa platen

HPL platen staan ook wel bekend als Trespa, Volkern, High Pressure Laminate platen, Milyt, Cera, Resopal, Vikures en Compact platen. In alle gevallen gaat het om platen die zijn gemaakt van, onder zeer hoge druk, geperste houtpulp, vermengd met een fenolhars. De platen zijn hierdoor buitengewoon sterk en stijf en zeer bestand tegen breken en buigen.

Lees verder
verzending
Gratis verzending bij besteding vanaf 300 euro!

retour
14 dagen retourneren!

garantie
5 jaar garantie!

laagsteprijs
Laagste prijsgarantie!