Nieuws uitgelicht
Nieuwsoverzicht
15 juni 2018
Introductie Complete Aluminium Veranda's

XXL Stunt is de specialist op het gebied van de allerbeste dakplaten; de populaire X-Wall Polycarbonaat kanaalplaten. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met complete aluminium veranda’s. En ook daarin willen wij natuurlijk de allerbeste zijn. Vandaar dat wij kosten noch moeite hebben bespaard om de XXL Easy veranda's de beste te laten zijn qua afwerking, materiaal en vormgeving. En dat alles natuurlijk voor een XXL interessante prijs. Net als u van ons gewend bent.

Een XXL Easy veranda is leverbaar in 1 kleur en in 16 verschillende standaard maten. Naar keuze kunt u uw dak voorzien van Polycarbonaat Kanaalplaten in Transparant of Opaal Wit. Door het aantal kleuren, maten en uitvoeringen te beperken tot de meest populaire types op dit moment, kunnen wij de veranda’s voordelig laten produceren, waardoor u profiteert van de allerbeste veranda tegen de meest voordelige prijs.

Voor meer informatie over onze aluminium veranda's klikt u op deze link.

Meer nieuws
XXL Stunt ruimt op met kortingen tot 60%!

XXL Stunt gaat haar assortiment aanpassen en stopt met de verkoop van Druk PVC, Plexiglas buizen, Tuinmaterialen en Vijverbenodigdheden. Het assortiment Afvoer PVC en Drainage wordt aangepast. Tijdens de uitverkoop van de producten die uit het programma gaan profiteert u, zolang de voorraad strekt, van kortingen tot wel 60%! Zoals u weet hanteert XXL Stunt de scherpste prijzen in de markt. Tijdens de uitverkoop gaan we nog eens tot 60% onderdoor. Een goed moment dus om NU de materialen voor uw volgende tuin- of vijverklus aan te schaffen en te profiteren van een enorm voordeel.

Lees verder
Vaker Genieten van Buiten

Met een serre of overkapping verlengt u het woongenot in en rondom uw huis. Als een beetje handig bent kunt u tegen een kleine investering vrij eenvoudig zelf een overkapping of aanbouw timmeren. Omdat u er natuurlijk zeker van wilt zijn dat een stevige hagelbui uw dak niet beschadigt en u jarenlang plezier aan uw overkapping beleeft, kiest u natuurlijk voor een dak van Polycarbonaat kanaalplaten.

Lees verder
verzending
Gratis verzending bij besteding vanaf 300 euro!

retour
14 dagen retourneren!

garantie
5 jaar garantie!

laagsteprijs
Laagste prijsgarantie!