Nieuws uitgelicht
Nieuwsoverzicht
1 maart 2017
Introductie Kongcrete snelmix

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat XXL Stunt de online dealer is geworden van het nieuwe revolutionaire Kongcrete. Dit twee-componenten vulmiddel is het alternatief voor snelbeton voor het snel, schoon en duurzaam vastzetten van palen, balken en masten in de grond. Nooit meer sjouwen met zware zakken beton, maar slechts 2 flesje met elkaar mengen, voor een nog beter resultaat dan voorheen. Kongcrete is een zeer sterk alternatief voor snelbeton. Kongcrete is zeer licht, heeft geen water nodig en is gemakkelijk in gebruik. Uw paal zit in 3 minuten vast.

Recentelijk werd Kongcrete door Rob Verlinden in het programma Rob's Grote Tuinverbouwing toegepast bij de plaatsing van een nieuwe schutting. Klik op deze link om dit stukje van de uitzending te zien.

Kongcrete is een Hydro fobisch (ongevoelig voor water) twee-componenten vulmiddel dat zeer krachtig uitzet om de ruimte tussen de grond en de paal op te vullen. Kongcrete reageert en expandeert onmiddellijk na het mixen en bereikt binnen slechts binnen 3 minuten 50% van zijn sterkte zodat de paal zelfstandig blijft staan. Binnen slechts 20 minuten kan men de paal reeds belasten en binnen 2 uur bereikt het volledige hardheid.

Kongcrete kan gebruikt worden voor het fixeren van onder meer houten-, metalen- en composiet palen. Ook wordt het aangewend voor het fixeren van Vlaggenmasten, brievenbussen, verkeersborden en utiliteitsmasten (elektra- en communicatiepalen). Voor meer (technische) informatie over Kongcrete, klikt u op deze link.

XXL Stunt.nl heeft Kongcrete nu in 2 maten verpakkingen op voorraad! Voor de prijzen van Kongcrete klikt u op deze link.

Meer nieuws
Vaker Genieten van Buiten

Met een serre of overkapping verlengt u het woongenot in en rondom uw huis. Als een beetje handig bent kunt u tegen een kleine investering vrij eenvoudig zelf een overkapping of aanbouw timmeren. Omdat u er natuurlijk zeker van wilt zijn dat een stevige hagelbui uw dak niet beschadigt en u jarenlang plezier aan uw overkapping beleeft, kiest u natuurlijk voor een dak van Polycarbonaat kanaalplaten.

Lees verder
Lancering nieuwe website

2017 zal voor XXL Stunt.nl een belangrijk jaar gaan worden. Na ongeveer 12 maanden reorganiseren, automatiseren en investeren beginnen we het nieuwe jaar goed met een geheel vernieuwde website.

Lees verder
Uitverkoop van vijvermaterialen

XXL Stunt.nl verkoopt al haar vijverpompen, blowers, UV-Lampen, UVC-vervangingslampen en kamerfilters uit. Op de al laagste prijzen van Nederland en België, ontvangt u nu ook nog eens een extra korting van 40%. Let wel, op=op!

Lees verder
XXL Stunt ruimt op met wel kortingen tot 40%!

De reden dat XXL Stunt zulke scherpe prijzen kan hanteren komt de volumineuze inkoop van producten bij fabrikanten. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat van sommige producten wij er wel heel veel hebben liggen in ons magazijn. Wij houden deze aantallen regelmatig tegen het licht en de producten, waarvan wij er voorlopig meer dan genoeg hebben, doen wij (tijdelijk) in de aanbieding.

Lees verder
verzending
Gratis verzending bij besteding vanaf 150 euro!

retour
14 dagen gratis retourneren!

garantie
5 jaar garantie!

laagsteprijs
Laagste prijsgarantie!