Nieuws uitgelicht
Nieuwsoverzicht
1 maart 2018
Introductie Kongcrete snelmix

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat XXL Stunt de online dealer is geworden van het nieuwe revolutionaire Kongcrete. Dit twee-componenten vulmiddel is het alternatief voor snelbeton voor het snel, schoon en duurzaam vastzetten van palen, balken en masten in de grond. Nooit meer sjouwen met zware zakken beton, maar slechts 2 flesje met elkaar mengen, voor een nog beter resultaat dan voorheen. Kongcrete is een zeer sterk alternatief voor snelbeton. Kongcrete is zeer licht, heeft geen water nodig en is gemakkelijk in gebruik. Uw paal zit in 3 minuten vast.

Recentelijk werd Kongcrete door Rob Verlinden in het programma Rob's Grote Tuinverbouwing toegepast bij de plaatsing van een nieuwe schutting. Klik op deze link om dit stukje van de uitzending te zien.

Kongcrete is een Hydro fobisch (ongevoelig voor water) twee-componenten vulmiddel dat zeer krachtig uitzet om de ruimte tussen de grond en de paal op te vullen. Kongcrete reageert en expandeert onmiddellijk na het mixen en bereikt binnen slechts binnen 3 minuten 50% van zijn sterkte zodat de paal zelfstandig blijft staan. Binnen slechts 20 minuten kan men de paal reeds belasten en binnen 2 uur bereikt het volledige hardheid.

Kongcrete kan gebruikt worden voor het fixeren van onder meer houten-, metalen- en composiet palen. Ook wordt het aangewend voor het fixeren van Vlaggenmasten, brievenbussen, verkeersborden en utiliteitsmasten (elektra- en communicatiepalen). Voor meer (technische) informatie over Kongcrete, klikt u op deze link.

XXL Stunt.nl heeft Kongcrete nu in 2 maten verpakkingen op voorraad! Voor de prijzen van Kongcrete klikt u op deze link.

Meer nieuws
XXL Stunt ruimt op met kortingen tot 60%!

XXL Stunt gaat haar assortiment aanpassen en stopt met de verkoop van Druk PVC, Plexiglas buizen, Tuinmaterialen en Vijverbenodigdheden. Het assortiment Afvoer PVC en Drainage wordt aangepast. Tijdens de uitverkoop van de producten die uit het programma gaan profiteert u, zolang de voorraad strekt, van kortingen tot wel 60%! Zoals u weet hanteert XXL Stunt de scherpste prijzen in de markt. Tijdens de uitverkoop gaan we nog eens tot 60% onderdoor. Een goed moment dus om NU de materialen voor uw volgende tuin- of vijverklus aan te schaffen en te profiteren van een enorm voordeel.

Lees verder
Vaker Genieten van Buiten

Met een serre of overkapping verlengt u het woongenot in en rondom uw huis. Als een beetje handig bent kunt u tegen een kleine investering vrij eenvoudig zelf een overkapping of aanbouw timmeren. Omdat u er natuurlijk zeker van wilt zijn dat een stevige hagelbui uw dak niet beschadigt en u jarenlang plezier aan uw overkapping beleeft, kiest u natuurlijk voor een dak van Polycarbonaat kanaalplaten.

Lees verder
Introductie Complete Aluminium Veranda's

XXL Stunt is de specialist op het gebied van de allerbeste dakplaten; de populaire X-Wall Polycarbonaat kanaalplaten. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met complete aluminium veranda’s. En ook daarin willen wij natuurlijk de allerbeste zijn. Vandaar dat wij kosten noch moeite hebben bespaard om de XXL Easy veranda's de beste te laten zijn qua afwerking, materiaal en vormgeving. En dat alles natuurlijk voor een XXL interessante prijs. Net als u van ons gewend bent....

Lees verder
verzending
Gratis verzending bij besteding vanaf 150 euro!

retour
14 dagen retourneren!

garantie
5 jaar garantie!

laagsteprijs
Laagste prijsgarantie!