Nieuws uitgelicht
Nieuwsoverzicht
Vaker Genieten van Buiten

Met een serre of overkapping verlengt u het woongenot in en rondom uw huis. Als een beetje handig bent kunt u tegen een kleine investering vrij eenvoudig zelf een overkapping of aanbouw timmeren. Omdat u er natuurlijk zeker van wilt zijn dat een stevige hagelbui uw dak niet beschadigt en u jarenlang plezier aan uw overkapping beleeft, kiest u natuurlijk voor een dak van Polycarbonaat kanaalplaten.

Lees verder
XXL Stunt ruimt op met wel kortingen tot 40%!

De reden dat XXL Stunt zulke scherpe prijzen kan hanteren komt de volumineuze inkoop van producten bij fabrikanten. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat van sommige producten wij er wel heel veel hebben liggen in ons magazijn. Wij houden deze aantallen regelmatig tegen het licht en de producten, waarvan wij er voorlopig meer dan genoeg hebben, doen wij (tijdelijk) in de aanbieding.

Lees verder
Introductie Kongcrete snelmix

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat XXL Stunt de online dealer is geworden van het nieuwe revolutionaire Kongcrete. Dit twee-componenten vulmiddel is het alternatief voor snelbeton voor het snel, schoon en duurzaam vastzetten van palen, balken en masten in de grond. Nooit meer sjouwen met zware zakken beton, maar slechts 2 flesje met elkaar mengen, voor een nog beter resultaat dan voorheen.

Lees verder
Uitverkoop van vijvermaterialen

XXL Stunt.nl verkoopt al haar vijverpompen, blowers, UV-Lampen, UVC-vervangingslampen en kamerfilters uit. Op de al laagste prijzen van Nederland en België, ontvangt u nu ook nog eens een extra korting van 40%. Let wel, op=op!

Lees verder
Lancering nieuwe website

2017 zal voor XXL Stunt.nl een belangrijk jaar gaan worden. Na ongeveer 12 maanden reorganiseren, automatiseren en investeren beginnen we het nieuwe jaar goed met een geheel vernieuwde website.

Lees verder
verzending
Gratis verzending bij besteding vanaf 150 euro!

retour
14 dagen gratis retourneren!

garantie
5 jaar garantie!

laagsteprijs
Laagste prijsgarantie!