Wat houdt de Laagste Prijsgarantie in?

XXL Stunt B.V. heeft het in haar missie staan dat zij, voor de producten in haar webwinkel, de beste prijzen hanteert. Dit moet, in combinatie met een overzichtelijke website, het aanbod van kwaliteitsproducten (standaard 5 jaar garantie op de merken XXL Profi en XXL Easy), een snelle levering en een goede service, ervoor zorgen dat u een tevreden relatie van XXL Stunt wordt en blijft.

Als particulier kunt u gebruik maken van onze Laagste Prijsgarantie.

Wij speuren dagelijks de markt af om te onderzoeken of onze prijzen nog steeds de beste zijn. Mocht u desondanks toch exact hetzelfde product in een andere webwinkel of fysieke winkel goedkoper aantreffen, dan leveren wij u dit product tegen dezelfde prijs met een extra korting van 5%. Bovendien betaalt u voor de levering van dit product geen bezorgkosten.

Indien u gebruik wenst te maken van de Laagste Prijsgarantie, verzoeken wij u een e-mail te sturen naar klantenservice@xxlstunt.nl. Vermeldt in deze mail altijd de naam van de andere aanbieder, het product dat het betreft en de hoogte van de (lagere) prijs. Sluit in uw mail bij voorkeur een prijslijst, offerte of print screen bij. Indien na controle blijkt dat een andere aanbieder inderdaad exact hetzelfde product tegen een lagere prijs aanbiedt, krijgt u dat in een e-mail van ons bevestigd. Na ingave van uw order van het product in onze webwinkel, ontvangt u van ons per e-mail een orderbevestiging met daarin dit product tegen de lagere prijs met een extra 5% korting. Voor dit product rekenen wij ook geen bezorgkosten.

Uitgesloten van deze Laagste Prijsgarantie zijn: aanbiedingen en (tijdelijke) acties elders.

verzending
Gratis verzending bij besteding vanaf 300 euro!

retour
14 dagen retourneren!

garantie
5 jaar garantie!

laagsteprijs
Laagste prijsgarantie!