EPDM Vijverfolie

De XXL Profi EPDM vijverfolie is een Amerikaanse EPDM rubberfolie, herkenbaar aan het bekalkte oppervlakte, dat wordt gebruikt als vijverfolie en als waterdichte folie voor water- en mestbassins.

De XXL Profi EPDM vijverfolie heeft een dikte van 1,02 mm en is, omdat deze absoluut vrij is van giftige stoffen, zeer geschikt voor vis-, kweek- en zwemvijvers. Bovendien zit in XXL Profi EPDM vijverfolie geen weekmakers, chloor en bitumen waardoor de folie niet verouderingsgevoelig is.

XXL Profi EPDM vijverfolie heeft een Elastomeermembraan met hoge elasticiteit en treksterkte. Het behoudt zijn flexibiliteit bij lage temperaturen (-45ºC) en is bestand tegen temperatuurschokken tot 250°C. XXL Profi EPDM vijverfolie is bestand tegen UV-stralen, hoge ozonconcentraties en zure regen.

De productgarantie op XXL Profi EPDM vijverfolie bedraagt maar liefst 30 jaar! Het gewicht van XXL Profi EPDM vijverfolie bedraagt 1,28 kg/m2.

Zorg alvorens de EPDM folie aan te brengen voor een bodem zonder uitsteeksels en scherpe stenen. Wij adviseren u onder de folie beschermdoek toe te passen. EPDM laat zich goed verlijmen met onze XXL Profi EPDM kit en contactlijm!

De XXL Profi EPDM vijverfolie kunt u ook op daken toepassen, echter is deze folie niet vliegvuurbestendig zoals de XXL Profi EPDM dakfolie - LSFR. Als u op zoek bent naar EPDM dakfolie, klik dan op deze link.

EPDM laat zich goed verlijmen met onze XXL Profi EPDM kit en contactlijm! XXL Profi EPDM rubber vijverfolie is leverbaar in 6 verschillende breedtes. Klik hier om de prijzen en de leverbare breedtes EPDM Vijverfolie te zien. Andere breedtes (tot een breedte van 15,25 m.) zijn op aanvraag beschikbaar.

EPDM rubberfolie heeft een levensduur van minimaal 50 jaar en is daarmee de meest hoogwaardige vijverfolie die verkrijgbaar is. Als goedkoper alternatief verkopen wij ook PVC vijverfolie. Klik op deze link om de prijzen en leverbare maten van PVC vijverfolie te zien.

Op de productpagina voert u het aantal strekkende meters (in 1 stuk) in die u wenst te bestellen van desbetreffende breedte. Het is helaas technisch (nog) niet mogelijk om een gedeelte van een strekkende meter in te geven op de site. Als u toch graag een deel van een meter wilt bestellen, kunt u uw bestelling het beste telefonisch doorgeven op 088-1901200 of via de mail (met vermelding van uw naw gegevens) op klantenservice@xxlstunt.nl.

In het Handboek EPDM vindt u alle (technische) specificaties van onze EPDM membramen, productinformatie, verwerkingsvoorschriften en andere nuttige informatie. Klik op deze link om het Handboek EPDM te downloaden.

verzending
Gratis verzending bij besteding vanaf 300 euro!

retour
14 dagen retourneren!

garantie
5 jaar garantie!

laagsteprijs
Laagste prijsgarantie!