EPDM Dakfolie


XXL Profi EPDM rubber dakfolie is een waterkerende folie op basis van high-tech EPDM-rubber. Dit sterke flexibele synthetische rubber biedt talloze toepassingen voor het waterdicht afwerken van daken, tunnels, funderingen, gevels, bassins, reservoirs en (blus)vijvers. XXL Profi EPDM dakfolie - LSFR (Low Slope Fire Retardant folie) bestaat uit 2 dezelfde lagen met verbeterde brandeigenschappen.

De XXL Profi EPDM dakfolie heeft een dikte van 1,14 mm. en kent een voortreffelijke elasticiteit van meer dan 400%. Werkingen en trillingen van het gebouw worden daardoor moeiteloos opgevangen

Door de chemische onomkeerbaarheid is XXL Profi EPDM dakbedekking volledig ongevoelig voor UV-straling en ozon.

Op een zomerse dag kan een dak al gauw temperaturen van boven de 70°C bereiken. Door de temperatuurbestendigheid van XXL Profi EPDM dakfolie heeft zelfs langdurige blootstelling aan hoge temperaturen geen enkele invloed op het materiaal.

XXL Profi EPDM dakfolie is wortelbestendig en wordt daarom veelvuldig toegepast bij de afdichting van daktuinen en funderingen.

Veel folies bevatten weekmakers om de soepelheid te behouden. Onder invloed van zonlicht treden deze weekmakers uit en wordt de folie hard en broos. XXL Profi EPDM dakfolie bevat geen weekmakers.

De oorspronkelijke souplesse blijft tot in lengte van jaren gewaarborgd.

XXL Profi EPDM dakfolie is koud verwerkbaar zonder open vuur. Plaatsing geschiedt dus zonder brandgevaar en daarmee conform NEN 6050.

Het is in Nederland verplicht op daken rubberfolie toe te passen in een LSFR kwaliteit waardoor deze vliegvuurbestendig (bijv. door vuurpijlen en ander vuurwerk, houtkachels, vuurkorven, brand bij buren, ed.) is. U kunt deze folie niet toepassen voor uw vijver, aangezien deze giftig is voor vissen! Gebruik voor uw vijver onze XXL Profi EPDM rubber vijverfolie - NIET GIFTIG

De productgarantie op XXL Profi EPDM dakfolie bedraagt maar liefst 30 jaar! Het gewicht van XXL Profi EPDM dakfolie bedraagt 1,35 kg/m2.

EPDM laat zich goed verlijmen met onze XXL Profi EPDM kit en contactlijm! Zie ook ons assortiment dakdoorvoeren.

XXL profi EPDM rubber dakfolie is leverbaar in 6 verschillende breedtes. Andere breedtes (tot een breedte van 15,25 m.) op aanvraag. Klik hier om de prijzen te zien.

Op de productpagina voert u het aantal strekkende meters in die u wenst te bestellen van desbetreffende breedte. Het is helaas technisch (nog) niet mogelijk om een gedeelte van een strekkende meter in te geven op de site. Als u toch graag een deel van een meter wilt bestellen, kunt u uw bestelling het beste telefonisch doorgeven op 088-1901200 of via de mail (met vermelding van uw naw gegevens) op klantenservice@xxlstunt.nl.

verzending
Gratis verzending bij besteding vanaf 300 euro!

retour
14 dagen retourneren!

garantie
5 jaar garantie!

laagsteprijs
Laagste prijsgarantie!